ТЕПЕР У НАШОГО ЗАКЛАДУ Є СВІЙ САЙТ!

2013-02-11

/Files/images/vipusk/osn/DSC_03249 копия.jpg

Шановні відвідувачі сайту!

Тепер, за допомогою нашого сайту, ви можете дізнатися інформацію про наш заклад, переглянути фотографії та відео, поспілкуватися один з одним.

На нашому сайті ми будемо розміщати інформацію про наших педагогів і вихованців інформацію про конференції, педагогічні ради, семінари, конкурси, які проходитимуть у нас і багато іншої корисної та цікавої інформації.

У колекції фотоальбомів ви можете знайти матеріали з фотографіями з наших заходів, свят, конкурсів. А за допомогою блоку новин ми будемо висвітлювати найважливіші та найцікавіші новини з життя колективу!

Документи, необхідні для зарахування:

Документи, необхідні для зарахування:

(відповідно до пункту 6 Положення про дошкільний навчальний заклад, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 12.03.2003 №305, та згідно з листом Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України"Про дотримання порядку прийому дитини до дошкільного навчального закладу" від 25.05.2011 №1/9-389)
Медична довідка про стан здоров'я дитини з висновком лікаря про те, що дитина може відвідувати дошкільний навчальний заклад;
Довідка дільничого лікаря про епідеміологічне оточення;
Ксерокопія свідоцтва народження дитини;
Заява батьків або осіб, які їх замінюють щодо влаштування дитини до дитячого закладу;
Направлення місцевого ограну управління освітою (для прийому дітей до дошкільного начального закладу);
Чи може керівник дошкільного навчального закладу відмовити батькам у прийомі дитини до закладу без медичної довідки?

Так. Тому, що зідно з Положенням про дошкільний навчальний заклад, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 12 березня 2003р. №305, а також ст.15 Закону України від 06.04.2000р. "Про захист населення від інфекційних хвороб" прийом дітей до виховних, навчальних, оздоровчих та інших дитячих закладів проводиться за наявності відповідної довідки закладу охорони здоров’я, в якому дитина перебуває під медичним наглядом.

Довідка видається на підставі даних медичного огляду дитини, якщо відсутні

Кiлькiсть переглядiв: 295

Коментарi