Святкуємо День Незалежності!

2022-08-24

/Files/images/16.jpg

24 серпня в Україні святкують важливе державне свято – День Незалежності. 2022 року українці святкують 31-у річницю становлення нашої держави.

Цього року ми відзначаємо державне свято під звуки сирен та вибухи снарядів. 31 річниця незалежності України стане нагадуванням усьому світу, як дорого коштує людська любов до своєї країни і її свободи.

Не має значення, де ми народилися: у Києві чи Севастополі, Львові чи Донецьку, Полтаві чи Одесі, не має значення скільки нам років і якою мовою ми говоримо. Лише одне має вирішальне значення: наша спільна Батьківщина і наше спільне майбутнє. І тільки разом ми можемо його змінити на краще. До привітань долучилися наші малюки, вони такі маленькі, проте вже щиро закохані в свою мальовничу країну і горді, що вони – українці!

Нехай не вичерпується джерело вашої віри, надії та любові до рідної землі, енергії й впевненості у власних силах. Вихованці нашого закладу люблять свою країну і зичать вам міцного здоров'я, успішної реалізації далекосяжних планів, добробуту, миру та добра в кожній оселі.
Зі святом вас! Слава Україні!

/Files/images/2 к.jpg

/Files/images/3 к.jpg

/Files/images/4 к.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 96

Коментарi