Свято Капелюшків

2017-07-20

Линии разделители, анимированные линии
…Аби бути щасливою, людині необхідно жити в гармонії з навколишнім світом. Тому так важливо допомогти дитині змалку відчути свій зв’язок з красою літньої природи , навчити взаємодіяти з нею, сформувати ціннісне морально-естетичне ставлення до довкілля.
Середовищний підхід до організації освітнього процесу влітку завжди перебуває у сфері пильної уваги педагогів і батьків дошкільного навчального закладу №1 «Веснянка» .
І сьогодні в садочку день незвичайний – Свято Капелюшків!
Капелюшки різні у нас на гостині,
Пасують дорослим, пасують дитині.
Свято Капелюшків ми облаштували,
Готувались дружно - всіх обдарували !
Літечку барвистому - квітів і травички!
Сонцю золотистому – стиглі полунички!
Котикам-воркотикам – по ніжній пір’їнці…
Капелюх веселощів - маленькій дитинці!
Ось вони - Капелюшки на вихованцях - красиві і незвичайні. Подивіться, здається, саме Літечко казкове завітало і так щедро уквітчало дитячі голівки. Де можна ще побачити відразу таку різноманітність кольорів і відтінків?! Запрошують нас діти на дефіле «Казкові Капелюшки» !

/Files/images/kapelyushki/DSC_0092.jpg/Files/images/kapelyushki/DSC_0105.jpg/Files/images/kapelyushki/DSC_0096.jpg/Files/images/kapelyushki/DSC_0141.jpg/Files/images/kapelyushki/DSC_0162.jpg/Files/images/kapelyushki/DSC_0113 копия.jpg/Files/images/kapelyushki/DSC_0169.jpg/Files/images/kapelyushki/DSC_0118.jpg/Files/images/kapelyushki/DSC_01130.jpg/Files/images/kapelyushki/DSC_0158.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 405

Коментарi