Тиждень охорони праці

2017-05-05

/Files/images/1veresnya2016/1491555205_-1-638.jpg

На виконання наказу управління освіти і науки від 25.04 2017 року "Про організацію та проведеннятижня профілактики та культури безпеки праці в установах і закладах освіти міста" , з метою забезпечення реалізації державної політики в галузі охорони здоров’я і життя учасників навчально-виховного процесу з 25.04.2017 року по 05.05.2017 року до Всесвітнього дня охорони праці в ДНЗ був проведений тиждень профілактики та культури безпеки праці .

Метою проведення Тижня охорони праці – комплексне розв’язання питань забезпечення безпечних умов навчання, виховання учасників освітнього процесу та контроль за додержанням вимог законодавства про охорону праці, створенням безпечних і нешкідливих умов праці, належних виробничих та санітарно – побутових умов, привернення уваги вихованців дошкільного закладу до питань дотримання безпеки життєдіяльності у навчально – виховному процесі і побуті.

Проведення тижня охорони праці було присвячено Всесвітньому Дню охорони праці під девізом: « Удосконалення збору та використання даних про безпеку та гігієну праці»

Для проведення Тижня було створену творчу групу, яка розробила заходи щодо його проведення в дошкільному закладі, також розроблені заходи по усім віковим групам. Проведений інструктаж з охорони праці з усіма працівниками.

Під час підготовки до проведення Тижня проведено ряд заходів :

-перевірено оформлення осередків безпеки в групових кімнатах,

-здійснено перевірку вогнегасників та електрообладнання, ігрового обладнання на майданчиках,

-оновлені аптечки «швидкої допомоги» по групам,

-підготовлено матеріали та оформлені рубрики в батьківських куточках

«Профілактика дитячого травматизму »,

-підготовлені конспекти занять та спортивно-музичної розваги щодо теми Тижня,

-виготовлені пам’ятки для працівників «Охорона праці в ДНЗ- запорука успішної діяльності» та буклети для батьків щодо профілактики дитячого травматизму.

/Files/images/1veresnya2016/crop_168692102_2uFR.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 204

Коментарi