• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • НОВИНИ
  • "Хай ангел в день святого Миколая вас від біди і зла оберігає"

"Хай ангел в день святого Миколая вас від біди і зла оберігає"

2016-12-13

/Files/images/logoped/4uyru_CWRGU.jpg

Вихованці дошкільного навчального закладу №1 «Веснянка» та їх батьки долучилися до участі у благодійній акції допомоги воїнам, що воюють на сході нашої країни, із вогником в душі вирішили підтримати учасників АТО. Батьки та працівники закладу принесли продукти харчування, шкарпетки, солодощі, каву та чай, а дошкільнята малюнки. Малята багато знають про війну, адже їхні батьки не на словах, а на ділі безстрашно захищають кордони нашої держави, багатостраждальної України, а вони разом з мамами з нетерпінням чекають їхнього повернення.

Хлопчики та дівчатка намалювали державну символіку, військову техніку і червоні маки, як символ довгоочікуваної перемоги. "Повертайся живим", "Дякуємо, дорогий солдате", "Слава Україні" так підписали вони свої роботи. Дітки створили новорічні іграшки й попросили Святого Миколая відвезти їх солдатам на передову, аби бійці прикрасили ними новорічну ялинку.

/Files/images/logoped/8pXryGOFBjP-_--ukrainian-song.jpg

Діти мають надію, що їхні подарунки не тільки зігріють серце наших захисників, а й обов’язково нагадають їм про рідний дім, де їх люблять і чекають.

У свої обереги вони вклали послання, де бажають сили, витривалості та мужності, і обов’язково – повернутися додому живими, здоровими та з перемогою.

/Files/images/logoped/kristina_zagarina_molitva_za_ukra_nu.jpg

/Files/images/logoped/IMG_20161212_110058.jpg/Files/images/logoped/IMG_20161212_141505.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 353

Коментарi