«ОСІНЬ - ЧАРІВНИЦЯ В ГОСТІ ЗАВІТАЛА»

2016-11-02

Вже доброю традицією у дошкільному навчальному закладі № 1 «Веснянка» стало проведення осінніх свят. Щороку вони мають свій особливий відтінок. І цей навчальний рік не став винятком для малюків. Святково прикрашена зала милувала присутніх осінніми композиціями. Діти розповідали вірші, загадки, танцювали і співали, підготували театралізовані виступи. Зелені огірочки та капуста, червоненькі помідори та морквинка, цибулинка, часничок, картоплинка - дітки були справжніми акторами! Яскраві костюми ще краще підкреслювали ролі. Дошкільнята здивували та порадували усіх, демонструючи свої вміння і таланти.

Гостями свят звісно були батьки наших малят, які також брали участь у святі, а ще казкові герої, які завітали на ранки: звірята, вітерець, дощик. Дітей пригощали смачними пирогами та осінніми дарами.

Через такі заходи, як свято осені, педагоги створюють атмосферу емоційного комфорту для малят, зміцнюючи їх фізичне та психологічне здоров’я. Словом, готують дітей до повноцінного життя у суспільстві. Саме такі зустрічі вчать дітей дарувати усмішки та добрий настрій одне одному.

Весело, натхненно, несподівано, радісно пройшли заходи у теплій і дружній атмосфері. Всі присутні отримали заряд бадьорості і масу позитивних емоцій.

/Files/images/osn_dlya_novin/DSC_19.jpg/Files/images/osn_dlya_novin/DSC_5.jpg/Files/images/osn_dlya_novin/DSC_17.jpg/Files/images/osn_dlya_novin/DSC_0033.jpg/Files/images/osn_dlya_novin/DSC_22.jpg/Files/images/osn_dlya_novin/DSC_40.jpg/Files/images/osn_dlya_novin/DSC_022.jpg/Files/images/osn_dlya_novin/DSC_014.jpg/Files/images/osn_dlya_novin/DSC_3.jpg/Files/images/osn_dlya_novin/DSC_6(6).jpg/Files/images/osn_dlya_novin/DSC_24.jpg

.

Кiлькiсть переглядiв: 225

Коментарi